وکیل فردی است که از طرف شخص دیگری چه حقیقی چه حقوقی برای انجام اموری با عقد قرارداد وکالت انتخاب می شود. این روز ها وکالت یکی از شغل های بسیار محبوب در کشور های گوناگون از جمله ایران شناخته می شود. وکیل پایه یک دادگستری تقریبا در همه کشور ها از وجهه اجتماعی بالایی برخوردار هستند و همیشه مورد احترام قشر های مختلفی از مردم قرار می گیرند. وکلا در شاخه های مختلفی تخصص دارند مانند وکیل طلاق، وکیل دیوان عدالت اداری، وکیل دادکستری، وکیل کیفری، وکیل نظامی، وکیل انحصار وراثت، وکیل سربازی و .شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هر یک از آن ها به سایت ما مراجعه نمایید و در رابطه با تمامی قوانین و ضوابط موجود در رابطه با هر یک از آن ها اطلاعاتی را بدست آورید.

وکیل پایه یک دادگستری وکیلی است که بعد از گذراندن دوره تحصیلات دانشگاهی خود در مقاطع کارشناسی و بالاتر در رشته های فقه و حقوق موفق به کسب معدل شده و با دریافت پروانه وکالت می توانند وکالت افراد را در امور گوناگون بپذیرند.

یکی از مهم ترین دلایل

وکیل طلاق در ایران این است که متاسفانه زن و مرد پیش از ازدواج شناخت کاملی از هم پیدا نکرده اند و از ویژگی های رفتاری، گفتاری و شخصیتی یکدیگر به خوبی آگاه نیستند. طلاق به چند صورت انجام می شود که اولین نوع آن هنگامی است که زن و شوهر بر سر موضوع طلاق با یکدیگر توافق دارند و هر دو دیگر مایل به ادامه زندگی نیستند، نوع بعدی آن هنگامی است که طلاق به اراده و درخواست مرد انجام می شود و همه چیز براساس قوانین طلاق می باشد. سومین حالت طلاق از جانب زن می باشد که این نوع طلاق تنها در صورتی است که طلاق از جانب زوجه یکی از روط ضمن عقد باشد.

برخی نکات مربوط به طلاق

·         در صورتی که شوهر با وجود تمکین زن و داشتن استطاعت مالی، نفقه نپردازد مجازاتش بین 3 تا 5 ماه حبس می باشد.

·         هر فردی می تواند پیش از طرح دعوا حق خود را در مراجع قضایی با ارسال اظهارنامه مطالبه کند.

·         پرداخت مهریه تا 110 سکه کاملا اجباری می باشد و در صورت عدم پرداخت آن حبس دارد، ما بقی مهریه زن وابسته به میزان دارایی مرد می باشد.

تنظیم وکالت با یک وکیل خوب چه خصوصیاتی دارد؟

1.      وکالت عقد جایزی است که طرفین آن وکیل و موکل نام دارند.

2.      وکالت می تواند به صورت مطلق و برای همه امور باشد و هم می تواند برای امور خاصی صورت بگیرد.

3.      چنانچه وکالت به صورت مطلق باشد، تنها مربوط به اداره و مدیریت اموال موکل می باشد.

4.      وکالت باید در مواردی داده شود که خود موکل نیز بتواند آن را انجام دهد.

5.      وکیل می بایست در اقدامات خود مصلحت موکل خود را در نظر بگیرد و اقدامی را به ضرر موکل خود انجام ندهد.

6.      اگر برای انجام کاری چندین وکیل در نظر گرفته شده باشد، هیچ کدام از وکلا نمی توانند بدون م و دخالت دیگر وکلا اقدامی انجام دهند.

7.      اگر دو

وکیل با هم وکالت کاری را برعهده داشته باشند در صورت فوت یکی از آن ها وکالت دیگری نیز باطل می شود.

8.      وکیلی که وکالت کاری را پذیرفته است نمی تواند برای انجام آن وکالت را به شخص دیگری بدهد.

 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها